/locations/location/media/medium[tags/tag/name="header"][active="1"]

Liberty

Welkom bij Liberty, het trendy appartementencomplex in Veenendaal waar vrijheid centraal staat! Dit stijlvolle project is inmiddels opgeleverd, en het biedt een oase van rust op slechts een steenworp afstand van het bruisende winkelhart.

Geniet van prachtige studio's en appartementen. Duurzaamheid is een van de kernwoorden die hier hoog in het vaandel staan.

Liberty presenteert slim ingerichte appartementen en studio's, elk voorzien van een fijn balkon, eigen terras of toegang tot een gezamenlijke daktuin. Stel je voor: buitenruimte om je ontbijt te nuttigen terwijl je geniet van een heerlijke cappuccino. Wij zien het al voor ons, en jij vast ook.

In ons streven naar verantwoordelijkheid voor het behoud van de aarde, heeft Liberty geen gasaansluiting. In plaats daarvan maken we gebruik van een collectieve warmtepompsysteem, met elke woning voorzien van een eigen afleverset. Deze duurzame energievoorziening wordt voor lange termijn geleverd door InWarmte. Deze set brengt warmte jouw woning binnen, zowel voor verwarming als voor het kraanwater.

Alle nodige voorzieningen bevinden zich in jouw directe woonomgeving: een banketbakker, ambachtelijke slager, en visboer om de hoek. Het stadshart van Veenendaal ligt op slechts een steenworpafstand.

Of je nu ontspanning zoekt in bruisende horeca, een scala aan winkels, of in het Cultuurhuis, Liberty biedt het allemaal. En voor de natuurliefhebbers is er de mogelijkheid om eropuit te trekken in de bossen, een wandeling te maken in het stadspark, of de heide op te zoeken, allemaal vanuit Liberty! Vrijheid staat centraal.

En laten we niet vergeten te vermelden dat het gebouw beschikt over een recreatieruimte voor alle bewoners en een parkeerterrein. Bovendien is het zorggeschikt. Wij zijn enthousiast, en jij hopelijk ook!

Impressies

Ligging

Project updates

externalId=anbond-details-2.1.3.1.6.2.1&filter[active]=1&filter[tags.tag]=liberty
/locations/location/employees/employee[active=1]
Kan ik u ergens mee helpen?
Johan van den Essenburg