/locations/location/media/medium[tags/tag/name="header"][active="1"]

Liberty

NU IN DE VERHUUR

Hip wonen in Veenendaal. Liberty staat voor vrijheid! Een oase van rust op korte afstand van het bruisende winkelhart! Prachtige studio’s en appartementen, een nieuwe fase in jouw leven. Duurzaamheid is hierin een van de kernwoorden.

De combinatie van slim ingerichte appartementen en studio’s, voorzien van een fijn balkon, eigen terras of een gezamenlijke daktuin. Buitenruimte om onder het genot van een cappuccino je ontbijt kunt nuttigen? Zie jij het al voor je? Wij wel. 

Want we zijn met zijn allen verantwoordelijk voor het behoud van onze aarde. In Liberty heb je geen gasaansluiting, maar wordt gebruik gemaakt van een collectieve warmtepomp. Iedere woning is hierbij voorzien van zijn eigen afleverset. De warmte komt via de afleverset  jouw woning binnen en wordt gebruikt voor het verwarmen van jouw woning en het kraanwater. 

Ook heb je alle voorzieningen in je woonomgeving, een banketbakker, ambachtelijke slager en een visboer zitten direct om de hoek, maar ook het stadshart van Veenendaal ligt immers op steenworpafstand.

Bruisende horeca, een breed scala aan winkels en wat te denken van het Cultuurhuis. Vind jij daar je ontspanning? Of trek je er liever op uit in de bossen, met een wandeling in het stadspark of zoek je de heide op? Het kan allemaal vanuit Liberty! Vrijheid!

Nog even wat specs over het gebouw: recreatieruimte voor alle bewoners, check! Parkeerterrein, check! Zorggeschikt, kan! Wij zijn enthousiast. Jij ook?

 

Aarzel niet en maak je interesse kenbaar bij VC Makelaars!

Impressies

Ligging

Project updates

externalId=anbond-details-2.1.3.1.6.2.1&filter[active]=1&filter[tags.tag]=liberty
/locations/location/employees/employee[active=1]
Kan ik u ergens mee helpen?