1975974f-4cf6-4c78-8335-d2f14a4c0ef3

Over Ingenious

Lees meer over Ingenious en onze filosofie
5385adb3-70ac-11e9-a04b-06e8ffddb862,5396e5e6-70ac-11e9-a04b-06e8ffddb862,53a62a98-70ac-11e9-a04b-06e8ffddb862

Bijdragen aan de kwaliteit van onze leefomgeving

Toekomstbestendig en hoogwaardig vastgoed

Betrouwbare en vindingrijke partner

Waarom Ingenious

Met de intrede van de economische crisis in de loop van 2008 had de traditionele vastgoedmarkt zijn beste tijd wel gehad. Het was de hoogste tijd voor een nieuwe denkwijze om het ontwikkelen van projecten en gebieden weer haalbaar en klaar voor de toekomst te maken. Daarom hebben wij op 1 september 2009 Ingenious opgericht. 

Ook heden ten dage staan we weer voor een vergelijkbare uitdaging waarin een “change of mind” en daadkracht nodig is. In de afgelopen jaren is Ingenious uitgegroeid van projectontwikkelaar naar een volwaardige gebiedsontwikkelaar. Mede door onze jarenlange ervaring, vindingrijkheid en daadkracht bij complexe opgaven zijn wij voor velen de juiste partner bij integrale gebiedsontwikkelingen geworden. 

Wij zijn volledig onafhankelijk en kunnen snel schakelen en hebben bewezen complexe vraagstukken op te kunnen lossen. Wij zijn een jong team van professionals die begrijpen hoe de markt werkt. Dat is Ingenious.

43b84e59-9203-4141-bf16-2dac05e07aa1

Wij zijn Ingenious

Wat we doen
Met Ingenious ontwikkelen wij projecten, transformeren wij gebieden en investeren wij in toekomstbestendige en duurzame gebouwen op absolute toplocaties. Wij maken een kwalitatief hoogwaardig eindproduct waar de samenleving zorgeloos kan wonen, werken, winkelen en recreëren.

Hoe we het doen
Ingenious is daadkrachtig en vindingrijkheid met een eigen(wijze) blik op vastgoed. Door samen met lokale overheden, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties, beleggers en vaste partners te werken aan een goede ruimtelijke ordening kunnen wij de belangen in een gebied op de juiste wijze op elkaar afstemmen. De dynamiek van de markt en de behoefte van de eindgebruiker staan bij ons centraal en vormen het vertrekpunt bij iedere ontwikkeling of investering. 

Over het bedrijf

Ingenious is sinds haar oprichting, op 1 september 2009, actief bezig met het risicodragend ontwikkelen van projecten en gebieden. Onze primaire werkgebieden zijn de Utrechtse Heuvelrug, Regio Foodvalley, De Gelderse Vallei en secundair zijn wij actief in de Zaanstreek en provincie Zeeland. Onze focus ligt op binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen.

Ons team bestaat uit jonge, ambitieuze en zelfstandig werkende collega’s met verschillende specialismen en liefde voor hun werk. Door onze platte organisatiestructuur kunnen wij snel beslissen en met onze realistische kijk op de wereld creëren wij haalbare projecten. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Veenendaal. 

Dit is tevens ook de basis van onze dochteronderneming Tomorrow. Zij zet zich voor het behoud van erfgoed en monumenten. Meer weten over Tomorrow? Klik dan hier.

Ingenious in getallen

Wat hebben we gedaan en wat gaan we doen