bbcb6f45-2151-469a-a79d-aec1a539effd
6 oktober 2023

Project Liberty: 54 appartementen opgeleverd en verhuurd!

Ingenious brengt vraag en aanbod samen met groots succes. Nieuwbouwproject Liberty, aan de rand van het bruisende Veenendaal Centrum, is net opgeleverd en nu alles al verhuurd! Dit indrukwekkende complex biedt ruimte aan 15 zorgwoningen voor Zorggroep Charim en 39 huurappartementen, zowel voor de sociale als de vrije sector. Een warm welkom aan de nieuwe bewoners en onze felicitaties aan de particulier belegger voor deze unieke uitbreiding op haar portefeuille.
 
Het ontwerp van dit architectonische nieuwbouwpareltje is het werk van Mies Architectuur, het team van Van Swaay Ontwikkelen en Bouwen heeft de droom werkelijkheid gemaakt.
 
De verhuur van de huurappartementen was een groot succes dankzij de inzet van Gert van Grootheest en MARK VAN DEN BERG van VC Makelaars. De verhuur van de zorgappartementen kwam tot stand door de deskundige adviezen van Robbert van Hal van HT Bedrijfsmakelaars in samenwerking met Arnold Eisses van RYSE B.V.
 
Liberty gaat voor duurzaamheid en kent daarom geen gasaansluiting maar een collectieve warmtepomp, deze duurzame energievoorziening wordt voor lange termijn geleverd door InWarmte.
 
Benieuwd naar wat we nog meer in petto hebben? Houdt deze pagina dan goed in de gaten om op de hoogte te blijven van onze unieke ontwikkelingen!