bbcb6f45-2151-469a-a79d-aec1a539effd
16 november 2020

Achter de schermen van het stadsstrand

Een kijkje achter de schermen van het toekomstige stadsstrand. Tot aan de start van de bouw afgelopen jaar, was het de gezellige ontmoetingsplek in het winkelhart van Veenendaal. En dat wordt het wat ons betreft vanaf volgende zomer weer! Wij dragen er graag aan bij dat iedereen er dezelfde ongedwongen sfeer gaat ervaren als voorheen. Zo maken we het stadsstrand in- en voor Veenendaal tot een blijvend unieke plek.

Twee derde deel van de grond blijft namelijk stadsstrand. Compleet met zand, gezellige zitjes en speeltoestellen. Op het overige deel komen 12 stadswoningen met daaronder ruimte voor twee of drie horecagelegenheden. In de stijl van de rest van het project krijgt de horeca-invulling een typische strandtintje. Als voorproefje een afbeelding met het ontwerp van Studio Daphne Jansen voor een van de nieuwe horecazaken. Door houten vlonders en grote glazen puien wordt de sfeer van binnen naar buiten doorgetrokken. Zo wordt het er 365 dagen per jaar goed toeven.

Wij hopen je er snel welkom te heten om samen te genieten van winterse evenementen en zomerse dagen te beleven met blote voeten in het warme zand met een drankje in de hand…