bbcb6f45-2151-469a-a79d-aec1a539effd
11 april 2024

Op excursie met de Universiteit van Zürich!

Hartelijk dank aan de Universiteit van Zurich. Tijdens hun bezoek aan Veenendaal lieten we met trots de voortgang zien van Brouwerspoort, onder andere een aantal van onze projecten in stedelijke transformatie, dat we in 2024 volledig voltooid zullen zien. 

Denim is een mooi project voorbeeld van hoe wij ruimtes opnieuw denken, van een verouderd industrieel gebied tot een bloeiende stedelijke wijk met woningen, winkels, horeca en culturele voorzieningen. Met de Universiteit van Zürich hebben we deze ontwikkeling kunnen delen en onze visie op de toekomst van stedelijk leven uitgelicht.

Met bijzondere aandacht voor het behoud van erfgoed, zoals de transformatie van historische panden in het gebied, hebben we samen het nieuwe entreegebouw Kasjmir verkend, dat het hart van Brouwerspoort zal markeren en de verbinding met het winkelcentrum Corridor versterkt.

Deze ontmoeting was een mooie gelegenheid om onze passie voor stedelijke innovatie en de impact van onze projecten te delen. We zijn enthousiast over de afronding van Brouwerspoort en de blijvende impact die het zal hebben op Veenendaal.