/locations/location/media/medium[tags/tag/name="header"][active="1"]

Aan het Stadsstrand

Zie je het al voor je….wakker worden met zomerse lichtstralen door het hoge raam. Je staat op en ziet de warme gloed van de zon op het zandstrand weerspiegelen. Je opent je deur en stapt met blote voeten op de houten vlonder van je terras om de kalme en toch ook stadse sfeer in te ademen. Ook in de winter is het er fijn, wanneer het zand bevriest en de winterzon hierop weerkaatst. Daar zit je, een warme bak koffie in je handen op je balkon of behaaglijk achter je glazen gevel die het winterse licht volledig weet te vangen. 

 

Met deze visie, hoe dit exclusieve en bijzondere stukje Veenendaal eruit zou moeten komen te zien, won Ingenious in 2018 de prijsvraag die de gemeente uitschreef voor dit gebied. Een gebied wat in de crisisjaren tussen 2010 en 2017 braak was komen te liggen en door een aantal initiatiefnemers was omgedoopt tot het immer populaire ‘Stadsstrand’, waar je kon chillen met je vrienden en je kinderen en waar evenementen werden gehouden het hele jaar door.

 

Inmiddels is dit bijzondere project gereed en zie je in een oogopslag dat de visie van Ingenious goed is uitgepakt. De verschijningsvorm van een groot ‘strandhuis’ met sfeervolle horeca en goed eten ‘Aan het Stadsstrand’.

Impressies

Ligging

Project updates

externalId=aanbond-sublocation-overview-layout-2.1.3.1.6.2.1&filter[active]=1&filter[tags.tag]=aan het stadsstrand
/locations/location/employees/employee[active=1]
Kan ik u ergens mee helpen?
Johan van den Essenburg