/locations/location/media/medium[header="1"][active="1"]
Verkocht

Aan het Stadsstrand

12
46 m² tot 89 m²
3,5 m² tot 16,5 m²

Wonen aan de hotspot van Veenendaal

Zie je het al voor je….wakker worden met zomerse lichtstralen door het hoge raam. Je staat op en ziet de warme gloed van de zon op het zandstrand weerspiegelen. Je opent je deur en stapt met blote voeten op de houten vlonder van je terras om de kalme en toch ook stadse sfeer in te ademen. Ook in de winter is het er fijn, wanneer het zand bevriest en de winterzon hierop weerkaatst. Daar zit je, een warme bak koffie in je handen op je balkon of behaaglijk achter je glazen gevel die het winterse licht volledig weet te vangen. Iets voor jou? Kom verder!

Zo vanuit je woning het stadsstrand oplopen en het gemak van wonen in het centrum ervaren. De winkelstraat om de hoek, de eetgelegenheden in het ‘strandpaviljoen’ beneden, de supermarkt iets verderop en anders leveren ze de boodschappen zo via de lift bij je voordeur af. Ideaal!

Hartje centrum staat vaak voor lastig parkeren. Niet bij ‘Aan het Stadsstrand’. Als koper krijg je de mogelijkheid om een parkeerabonnement af te sluiten in de tegenover gelegen, beveiligde parkeergarage Tricotage. Ook een tweede auto is geen probleem, want een extra abonnement kan worden afgesloten. Een veilige plek voor je fiets is er in je eigen berging in de kelder. Met de lift breng je deze heel praktisch naar beneden en hier heb je ook extra opslagruimte.

Om het fijne strandgevoel in en bij je woning nog eens extra te versterken krijgt elke woning een terras en/of balkon bekleed met een houten vlonder. Lekker buiten meeleven met de seizoenen. Zo kun je zomers op je blote voeten de stadse strandsfeer maximaal benutten. Lange avonden in de buitenlucht. ’s Winters heerlijk warm wegkruipen onder een wollen dekentje en genieten van de winterse activiteit op het stadsstrand.

Wanneer we het dan toch over een fijn gevoel hebben; alle woningen zijn energiezuinig. Een verbruiksvriendelijk (t)huis gebouwd van en met duurzame materialen, waaronder Accoya® houten gevels met 50 jaar garantie.

‘Aan het Stadsstrand’ is een unieke kans om te wonen in een uitzonderlijke en eigentijdse nieuwbouwwoning met Woningborg garantie- en waarborgregeling aan dé hotspot van Veenendaal. Omringd door het groen van de omgeving, de diverse stations en toegangswegen.

Impressies

Aanbod

/locations/location/locations/location[active='1']

Ligging

Veenendaal is een centraal gelegen, groeiende gemeente in de provincie Utrecht. Veenendaal positioneert zich als ‘Winkelstad Veenendaal’. Ook is het een geliefde plaats voor het organiseren van vele (sport)evenementen. Daarnaast is het omringd met prachtige bos- en heidegebieden, zandverstuivingen en uitgestrekte weidevelden.

Het is ideaal om van hieruit de omliggende grote steden Utrecht, Amersfoort, Arnhem en Nijmegen snel te kunnen bereiken vanaf een van de maar liefst drie NS-stations die Veenendaal kent of via de A12, A15 en A30. De gemeente heeft ruim 65.000 inwoners en dat aantal stijgt al jaren.

Project updates

Hieronder lees je alles over de ontwikkelingen ‘Aan het Stadsstrand’. Volg ons op weg naar jouw droomwoning!

externalId=anbond-details-2.1.3.1.6.2.1&filter[active]=1&filter[tags]=Aan het Stadsstrand
/locations/location/employees/employee[active=1][3 > position()]
Kan ik je ergens mee helpen?
Van Ginkel & Van Bemmelen Makelaars
Kan ik je ergens mee helpen?