bbcb6f45-2151-469a-a79d-aec1a539effd
Projecten
15 oktober 2020

Tot rust komen te midden van karakteristieke natuur

Start verkoop van de kavels van project 'De Hooilanden'. Pak uw kans om in het puntje van het nieuw gerealiseerde natuurgebied ‘De Binnenveldse Hooilanden’ uw droomwoning te realiseren. En dat binnen 10 fietsminuten van alle stadse gemakken van Veenendaal! Het beste van twee werelden komt hier samen.

‘De Hooilanden’ biedt ruimte aan zeven riante bouwkavels voor de realisatie van een luxe villa. Als uitgangspunt kent het plan landelijk wonen met een gereserveerde uitstraling. Dit wordt bereikt door het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen.

Een plek waar u tot rust komt te midden van de karakteristieke natuur van de omgeving. Vanuit uw achtertuin fietst of wandelt u via de vele routes dit uitzonderlijke gebied in om vanaf het uitkijkplatform de diverse plant- en diersoorten te ontdekken.

Het plangebied ligt ten zuiden van de wijk ‘De Veenderij’ in Veenendaal-oost op het kruispunt van de Dragonderweg en de Meentdijk. De ontsluiting is goed ingeregeld en mede daardoor zijn deze kavels voor elke gezinssamenstelling geschikt.

De uitgangspunten van de architectuur is dat deze een verbinding maakt tussen de identiteit van het woongebied en het omliggende natuurgebied. Aan de voorzijde worden de kavels begrensd door een watergang en om het groene karakter te versterken worden zowel aan de noordzijde als aan de zuidzijde van het plan groene elementen toegevoegd.