bbcb6f45-2151-469a-a79d-aec1a539effd
18 december 2023

Terugblikken en vooruitkijken tijdens ons jaarlijkse kerstdiner!

Afgelopen vrijdag hebben wij onder het genot van verschillende culinaire hoogstandjes het jaar alvast feestelijk afgesloten met het team van Ingenious, Tomorrow, W&W Vastgoed en Green Box. Johan van den Essenburg liep met ons de highlights van 2023 langs, en wat zijn we trots! Van verschillende prijzen voor onze projecten Aan het Stadsstrand en Turfweide, naar lidmaatschap van NEPROM en de vermelding in de TOP-50 ontwikkelaars door PropertyNL, bij iedere prestatie hebben wij even stilgestaan. Naast deze erkenningen was 2023 ook het jaar van de nieuwe gezichten, ons team is namelijk verrijkt met drie nieuwe toppers!

Naast deze terugblik hebben we ook vooruitgekeken, we zullen jullie niet te nieuwsgierig maken maar… We kunnen vol enthousiasme zeggen: wat staan er toch mooie nieuwe projecten op de planning in 2024 en 2025. We kunnen niet wachten om met de bouw te starten en dit met jullie te delen.

Wij kijken vol trots terug op het afgelopen jaar en staan met alleen nog maar meer ambitie en energie klaar voor 2024, kom maar op!

Maar nu eerst nog een paar dagen doorknallen met het team tot aan de Kerst want er staat nog wat werk op de agenda.