bbcb6f45-2151-469a-a79d-aec1a539effd
23 november 2023

Samenwerken met onze partners: Peter van den Top Makelaars

Bij Ingenious gaan onze investeringen niet slechts over bouwprojecten, maar leggen we ook de nadruk op het investeren in onze partners. Voor ons zijn samenwerkingen op lange termijn erg belangrijk en we hechten hier dan ook veel waarde aan. Om één van onze samenwerkingspartners in de schijnwerpers te zetten, brachten we een bezoek aan Peter van den Top makelaars.

Dit jaar viert het team van Peter van den Top makelaars trots ruim twee decennia aan ervaring en expertise in de verkoop van zowel bestaande woningen als nieuwbouwprojecten. Met een bescheiden, maar uiterst toegewijd team van vijf ervaren professionals, komen klanten meermaals terug door hun persoonlijke, betrokken en vooral betrouwbare benadering. Het is hun actieve toewijding aan hun klanten wat het verschil maakt. Met een werkethiek die zich onttrekt aan de '9 tot 5 mentaliteit' en het motto “zeg wat je doet en doe wat je zegt” passen ze naadloos bij de werkwijze van Ingenious. De Funda-score, met een gemiddelde van 9.8 de hoogste in Veenendaal, vinden wij dan ook meer dan terecht.

Samen met Peter van den Top bespraken we de samenwerking bij nieuwbouwproject Blauwendraadweide in Rhenen. Peter beschrijft het project, dat bestaat uit 7 stoere woningen, als “traditioneel gebouwd met een warme en sfeervolle uitstraling op een geweldige locatie”. Toen we vroegen naar het verkoopproces van de woningen reageerde hij erg positief. De startverkoop verliep heel goed waarna de eerste verkopen al snel begonnen te rollen. Volgens Peter is dit niet verassend, want “kwaliteit in combinatie met uitstraling verkoopt”. Het is volgens hem een resultaat van het juiste product, op de juiste locatie en voor de juiste doelgroep.

Wij (bij Ingenious) en Peter van den Top zijn het er beiden over eens dat er een prettige samenwerking is gevormd, welke juist op lange termijn heel waardevol is. Peter spreekt uit vertrouwen te hebben in de toekomst van onze samenwerking en hier zijn wij het volledig mee eens.