bbcb6f45-2151-469a-a79d-aec1a539effd
14 november 2022

Werken bij Ingenious?

externalId=ingenious-news-detail-1.1.4.1.1.1.2&filter[active]=1

Met een frisse blik op vastgoed en door een eigentijdse en vernieuwende wijze van vastgoedontwikkeling hebben wij in de afgelopen 13 jaar Ingenious opgebouwd tot wat het nu is. Een periode waarin wij kansen hebben gezien en waarin wij geïnvesteerd hebben in ons bedrijf, onze mensen en onze projecten.

Deze investeringen hebben geleid tot de opbouw van een grote nieuwbouw- en eigen vastgoedportefeuille. Daarnaast hebben wij een groeiend erfgoed objecten en monumenten in beheer en exploitatie met onze dochteronderneming Tomorrow. Onze ambitie is de vorming van toekomstbestendige en duurzame portefeuilles met daarin kwalitatief hoogwaardige ontwikkelingen en eindproducten om te wonen, werken, winkelen of recreëren en met een stabiel rendement.

Om deze ambitie mogelijk te maken zijn we op zoek naar een:

Vastgoedbeheerder / Medewerker financiële administratie
24 tot 36 uur per week

Als vastgoedbeheerder ben je verantwoordelijk voor het technisch-, financieel- en commercieel beheer van onze vastgoedportefeuille en onze monumenten en erfgoed. Een uitdagende functie waarin je het vastgoedbeheer vanaf de start zelf mag inrichten.

Naast jouw taken als vastgoedbeheerder pak je, wanneer het vastgoedbeheer eenmaal goed ingericht is, ook taken op binnen de financiële administratie van onze (nieuwbouw)projecten. Persoonlijke ontwikkeling moedigen we aan en doorgroeimogelijkheden zijn er hierbij volop.

Je werkzaamheden vinden zowel op als buiten kantoor plaats. Natuurlijk profiteer je hierbij van de hoogwaardige werkomgeving en faciliteiten van ons nieuwe kantoor (2021). Je salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn passend bij je opleidingsniveau en werkervaring (ervaren MBO’er of startende HBO’er).

Interesse? Stuur een e-mail met je CV en motivatie waarom dit jouw baan is naar: werkenbij@ingenious.nl