bbcb6f45-2151-469a-a79d-aec1a539effd
14 juli 2021

Stadsstrand oplevering nadert

Tot grote vreugde van de Veense bevolking besloot de gemeenteraad in februari 2018 dat het Stadsstrand Veenendaal grotendeels mocht blijven. Er volgde een ontwerpwedstrijd om te komen tot het best passende plan.

Wij waren erop gebrand om deze wedstrijd te winnen. Met name omdat wij als lokale ondernemer als geen ander het belang en de impact van een goed functionerend bouwplan op deze plek wisten in te schatten.

Niet voor niets werd ons plan Aan het Stadsstrand, ontworpen door Jan Jacobs van Mies Architectuur, het winnende plan. Een unieke woonbeleving met de juiste identiteit.

Afgelopen week bezochten wethouder Engbert Stroobosscher en Johan van den Essenburg de locatie om de voortgang te bekijken. De combinatie van het Accoya® hout, de zonnepanelen en de ventilatielucht/water warmtepompen maken het een vrijwel energieneutraal plan. Uniek in zijn soort.

Ook onderdeel uitmaken van dit bijzondere project? Er is nog ca. 450 m² dagvullende horecaruimte beschikbaar op de begane grond. De verwachte oplevering vindt medio september plaats. Wees er snel bij om jouw concept tot leven te brengen!