a64c8c34-af9d-4f1a-80b4-bd77e7a5d6c5,bbcb6f45-2151-469a-a79d-aec1a539effd

What's new

living
14 mei 2021

Schets slotstuk Brouwerspoort

Dit zijn de eerste verkenningen van het schetsontwerp voor het slotstuk van de grootschalige centrumontwikkeling Brouwerspoort. Hiermee vullen we graag de woningvoorraad in Veenendaal aan en spelen in op de behoefte aan huurwoningen voor starters en eenpersoonshuishoudens.

Het complex komt naast het bijna op te leveren appartementencomplex De Twist, nabij project Aan het Stadsstrand en grenzend aan het te bouwen appartementencomplex Denim. De locatie vraagt om een eigen identiteit wat met hoogteaccenten en opvallende gevelbekleding bereikt gaat worden. Het gebouw verzorgt ook een letterlijke poortfunctie vanwege de toegang tot de Corridor als onderdeel van de commerciële plint.

Het volledige complex wordt door Ingenious Living en Ingenious Platinum ontwikkeld en vervolgens voor verhuur en beheer aan een professionele woningbelegger aangeboden. Het streven is om begin 2022 te starten met de bouw van dit stijlvolle appartementencomplex wat het Masterplan Brouwerspoort completeert.

Wij houden je op de hoogte van de voortgang! Interesse om te beleggen in woningen van Ingenious? Bel of mail ons voor een verkennend gesprek.