a64c8c34-af9d-4f1a-80b4-bd77e7a5d6c5,bbcb6f45-2151-469a-a79d-aec1a539effd

What's new

platinum
11 mei 2021

Onze bedrijven versterken elkaar onderling

Onder de Ingenious Group opereren wij met onze zes bedrijven. Alle zes hebben zij een eigen doel en specialisme en gezamenlijk maken zij Ingenious tot een veelzijdige en krachtige organisatie binnen de vastgoedsector. In de diverse fasen van het ontwikkel-, realisatie- en beheertraject versterken onze bedrijven elkaar onderling.

Een goed voorbeeld hiervan is de samenwerking tussen onze bedrijven Platinum, Business en Living bij het ontwikkelen en exploiteren van Valley Center West in Ede. Een duurzaam project op een absolute A1 locatie dicht bij de A12. Het project bestaat uit een kantoor-/praktijkruimte en circa 70 zorg- en huurwoningen. Daarnaast zijn er twee horecagelegenheden verhuurd aan Shabu Shabu en De Beren. Tevens is in deze ontwikkeling een grootschalig parkeerterrein opgenomen dat, naast de Shabu Shabu Experience Ede, onder het beheer van Ingenious Platinum valt.

Wij ontdekken graag andere complexe locaties die toe zijn aan herontwikkeling of een kwaliteitsimpuls kunnen gebruiken. Bekend met een locatie waar Ingenious wat voor kan betekenen of waarde toe kan voegen? Laat het ons weten!