bbcb6f45-2151-469a-a79d-aec1a539effd

Een van onze samenwerkingen uitgelicht!

Een van onze samenwerkingen uitgelicht!

"Onze samenwerking met Ingenious is op een unieke manier tot stand gekomen. We hadden beide een gemeenschappelijk probleem waar we tegenaan liepen, en besloten dit samen aan te vliegen. Het respect dat we voor elkaar hadden, vormde de basis voor deze samenwerking. Voor ons was het belangrijk dat we op een nette en respectvolle manier konden samenwerken, zonder modder te gooien. Dit sprak mij aan en heeft geleid tot een aaneengesloten samenwerking sinds 2017.  

Wat voor van Swaay van onschatbare waarde is, is de manier waarop Ingenious bijdraagt aan onze bouwproductie. Samen hebben we een aantal projecten gerealiseerd, waarbij we efficiënter zijn gaan samenwerken. Tot aan het project ‘Aan de Bosrand’ in Amerongen hadden we een meer traditionele samenwerking, waarbij Ingenious het ontwerp maakte en wij als van Swaay vervolgens de bouw realiseerden. Maar vanaf Amerongen hebben we een andere weg ingeslagen, waarbij we veel meer samen optrekken. We maken nu gezamenlijk plannen en ontwerpen, waarbij Ingenious zich focust op het ontwikkelen en van Swaay aan de slag gaat met het uitvoeren van de bouw. Het is een vorm van samenwerking waarbij we elkaar versterken in onze eigen kwaliteiten. 

Een van de concrete voorbeelden van positieve resultaten van onze samenwerking is, naast het project Blauwendraadweide wat nog loopt, de bouw van 2 woningen aan de Brinkerweide in Rhenen (2021). Dit project is soepel verlopen en heeft ons vertrouwen in de samenwerking versterkt. 

De sfeer die er bij Ingenious heerst, ervaar ik als no-nonsense, met korte lijnen en een transparante omgeving, wat het makkelijk maakt om samen te werken en direct aan tafel te zitten om afspraken te maken. Het kleinschalige karakter van het bedrijf draagt bij aan een persoonlijke benadering en efficiënte communicatie, wat Ingenious onderscheidt van andere ontwikkelaars. Bovendien biedt Ingenious krachtige ontwikkelingsmogelijkheden, wat hun unieke positie versterkt. 

We kijken met vertrouwen uit naar een verdere versterking van onze samenwerking en naar het gezamenlijk creëren van nog meer waardevolle projecten in de toekomst!"