/locations/location/media/medium[header="1"][active="1"]
Verkocht

Vendelier

Luxe kantoor op toplocatie!

Hoogwaardige nieuwbouw kantoorruimte huren nabij de op- en afritten van de Rijksweg A12? Het te realiseren kantoor, ter grootte van circa 472 m² b.v.o. op de eerste verdieping, heeft een luxe uitstraling en veel daglichttoetreding. Het pand bevindt zich op het enige kantorenpark van Veenendaal, genaamd ‘De Vendel’. Op eigen terrein zijn 10 parkeerplaatsen aanwezig. In oktober 2019 start de bouw.

Het kantorenpark is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Een van de drukste en belangrijkste verkeersaders in Nederland, de rijksweg A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem), is door de directe nabijheid van de op- en afritten binnen zeer korte tijd te bereiken. Met het openbaar vervoer is het kantorenpark eveneens goed bereikbaar. Veenendaal heeft drie NS-stations, waardoor een goede regionale verbinding en derhalve snelle reismogelijkheden naar Arnhem en Utrecht mogelijk zijn.

De begane grond is reeds langjarig verhuurd aan MTH Accountants.

In overleg is tevens het gehele pand, inclusief huurcontract van de begane grond, te koop.

Impressies

Aanbod

Hoogwaardige nieuwbouw kantoorruimte te huur of te koop nabij de op- en afritten van de Rijksweg A12. Het te realiseren kantoor, ter grootte van circa 472 m² b.v.o. op de eerste verdieping, heeft een luxe uitstraling en veel daglichttoetreding.

Ligging

Project updates

Hieronder lees je alles over de ontwikkelingen van de kantoorruimte aan de Vendelier 6. Volg het nieuws van start bouw tot oplevering.

externalId=anbond-details-2.1.3.1.6.2.1&filter[active]=1&filter[tags]=Vendelier
/locations/location/employees/employee[active=1][3 > position()]
Kan ik je ergens mee helpen?