388ac1e8-6584-11ed-ae22-063fbd770111

Food & Businesspark Ede

externalId=ingenious-gebiedsontwikkeling-details-1.1.9.1.1.1.1&filter[active]=1
Onderscheidende architectuur
Voor alle doelgroepen in alle levensfasen
Zowel koop als huur

Over dit project

Ingenious heeft de tweede en tevens laatste fase van circa 5 hectare verworven en in ontwikkeling genomen. Ingenious zet in dit gebied vol in op duurzaamheid en werkgelegenheid. Er is ruimte voor grootschalige bedrijvigheid, maar ook voor kleinere bedrijven. Daarnaast sluiten wij geen sectoren uit en kijken wij vooral naar toegevoegde waarde van de onderneming voor de regio of een specifiek gebied.

Over dit gebied

De eerste fase van circa 22 hectare van deze gebiedsontwikkeling is de afgelopen 5 jaar volledig uitgegeven door de gemeente Ede waarbij voorrang is gegeven aan grootschalige Food gerelateerde bedrijven. Daarnaast zal een groot ICT bedrijf zijn hoofdkantoor hier vestigen. 

Onze projecten

Deze projecten maken deel uit van Food & Businesspark 

d1c0eee1-52e5-4c6d-bd69-f90982c8c335

De kracht van Food & Businesspark Ede

Op loopafstand van intercitystation Veenendaal-De Klomp en direct gelegen aan de afrit van de Rijksweg A12. Food & Businesspark is een van de recentere gebiedsontwikkelingen in dit gebied. Het gebied kenmerkt zich door de goede verbinding met de rest van Nederland. U bent bijvoorbeeld binnen het uur op Schiphol, in de Rotterdamse haven of in het Ruhrgebied. Kennis en talent zijn met het World Food Center en de Universiteit Wageningen daarnaast ook binnen handbereik.