/locations/location/media/medium[header="1"][active="1"]

Denim

0

High-end wonen in het hart van Veenendaal

Op zoek naar een appartement met buitengewoon comfort, kwaliteit en gemak? In het stadshart van Veenendaal? In een markant gebouw met extra voorzieningen zoals een Service manager, shared elektrisch rijden, een slimme lift, (camera)beveiliging, de ‘Denim Lounge’ huiskamer, het restaurant ‘Denim Club’ met roomservice faciliteit en de ‘Denim Rooftop’ op het dakterras? Dan is wonen in Denim voor jou!

Denim, een statement naam voor een statement gebouw. Dit appartementencomplex completeert de nieuwbouw in het stadscentrum, de zogenaamde Brouwerspoort. De naam Denim komt voort uit de combinatie van de textielgeschiedenis van Veenendaal en de textiel-gerelateerde namen van de omliggende gebouwen. Textielgebruik zal straks ook terug te zien zijn in de gezamenlijke ruimtes.

Gemak dient de mens

De behoefte aan high-end koop- en huurappartementen bleek een must binnen het diverse nieuwbouwaanbod in Veenendaal, daarom koos Ingenious Living voor deze insteek. Luxury services die je gegund zijn naast je drukke baan of bijvoorbeeld omdat jij volop wil genieten van een welverdiend pensioen.

Laat het gemak jou dienen. Wonen in Denim betekent onder andere;


Sociale gemeenschap

Denim faciliteert in samenkomen. De Lounge, Club en Rooftop bieden voor iedereen een gewenste manier om elkaar te treffen. Een bakje koffie onder het lezen van de krant, jouw wekelijkse high-tea of een gezellig borrel aan de bar. Naar wens, mogelijkheden en behoefte zoek je elkaar als bewoners op om te genieten van de luxe en faciliteiten die Denim je biedt. Heb jij iets te vieren of wil je een bijeenkomst organiseren? Dan boek je een van de beschikbare ruimtes en kun je de catering laten verzorgen.

Door middel van de beveiligde bewonersportal sta je in contact met elkaar, de servicemanager en boek jij je services. Jij bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws en plan je evenementen in een van de gezamenlijke ruimtes. Als bewoners maak je gebruik van de entree met faciliteiten in de lobby, de sfeervolle Denim Lounge huiskamer met zitjes en bar, het terras aan de Brouwersgracht, het restaurant Denim Club en het luxueuze Denim Rooftop op het dakterras met een ongekend uitzicht over Veenendaal.

Stedelijke architectuur

Om de stedelijke grandeur van luxury appartementen te onderstrepen zijn er componenten toegepast zoals een atrium met prachtige hoogwaardige elementen. Waaronder floor-to-ceiling ramen, zodat jij niets hoeft te missen van de stadse ambiance rondom je.

Het 6 bouwlagen tellende complex voegt zich naar de omliggende architectuur en kent daardoor een halve maan vorm. Op de begane grond vind je de entree met lobby met toegang tot het bediende terras aan de Brouwersgracht. Ook bevinden zich hier de Denim Lounge huiskamer met bar, het Denim Club restaurant en een nader te verhuren commerciële ruimte voor bijvoorbeeld horeca.

De verdere vijf bouwlagen kennen een mix aan appartementen onderverdeeld in comfort, deluxe en superior appartementen. Allen met een balkon of loggia als buitenruimte. Het geheel wordt afgetopt met de luxueuze Denim Rooftop op het dakterras met groen, terrassen en diverse zitjes en bar.

High-end luxueus wonen in het hart van Veenendaal is medio 2022 een feit!

Schrijf je in voor meer informatie en je wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Impressies

Aanbod

/locations/location/locations/location[active='1']

Ligging

Veenendaal is een centraal gelegen, groeiende gemeente in de provincie Utrecht. Veenendaal positioneert zich als ‘Winkelstad Veenendaal’. Ook is het een geliefde plaats voor het organiseren van vele (sport)evenementen. Daarnaast is het omringd met prachtige bos- en heidegebieden, zandverstuivingen en uitgestrekte weidevelden.

Het is ideaal om van hieruit de omliggende grote steden Utrecht, Amersfoort, Arnhem en Nijmegen snel te kunnen bereiken vanaf een van de maar liefst drie NS-stations die Veenendaal kent of via de A12, A15 en A30. De gemeente heeft ruim 65.000 inwoners en dat aantal stijgt al jaren.

Project updates

Hieronder lees je alles over de ontwikkelingen ‘Denim’.

externalId=anbond-details-2.1.3.1.6.2.1&filter[active]=1&filter[tags]=Denim
/locations/location/employees/employee[active=1][3 > position()]