/locations/location/media/medium[header="1"][active="1"]
Verkocht

De nieuwe Zandekkers

21
57 m² tot 163 m²
134 m² tot 469 m²

Duurzaam en gasloos wonen

Wonen zoals je het wenst. Iedereen heeft zijn eigen ideeën en voorkeuren over wonen. Bij de keuze van een nieuwe woning is het dan ook belangrijk dat er voldoende mogelijkheden zijn voor persoonlijke invulling. De ontwikkelaar van plan De nieuwe Zandekkers heeft daar rekening mee gehouden door je, naast de keuze uit verschillende woningtypen, diverse uitbreidingsmogelijkheden en opties te bieden. Hierdoor kun je de woning in de toekomst eenvoudig aanpassen aan jouw veranderende woonwensen. Dat is wonen, zoals je het wenst.

Ravenswaaij is een kleine kern met een aangenaam leefklimaat in de gemeente Buren. Een landelijke uitstraling en veel dorpse gezelligheid. Heel overzichtelijk, met een hecht gemeenschapsgevoel, een rijk verenigingsleven en op steenworp afstand van diverse steden. De nieuwe Zandekkers biedt royaal, rustig en landelijk wonen.

Na de succesvolle verkoop van de eerste fase, zijn we gestart met de verkoop van de tweede en tevens laatste fase van project De nieuwe Zandekkers te Ravenswaaij. Fase 2 van dit fraaie project omvat in totaal 4 vrijstaande woningen, 2 twee-onder-een-kap woningen, 4 hoekwoningen, 3 tussenwoningen en 8 appartementen. Alle woningen in fase 2 worden gasloos en met hoogwaardige materialen gebouwd.

Van vrijstaande en halfvrijstaande woningen tot hoekwoningen en tussenwoningen. Met de bedrijvigheid van steden in de buurt en de vele recreatiemogelijkheden in de directe omgeving van het dorp, richt plan De nieuwe Zandekkers zich op een uiteenlopende doelgroep voor wie ruimte en optimaal wooncomfort voorop staan. Kortom: een sfeervol thuis op een geweldige locatie voor jong en oud, van starter tot gezin.

Impressies

Aanbod

/locations/location/locations/location[active='1']

Ligging

Project updates

Hieronder lees je alles over de ontwikkelingen van ‘De nieuwe Zandekkers’. Volg ons op weg naar jouw droomwoning!

externalId=anbond-details-2.1.3.1.6.2.1&filter[active]=1&filter[tags]=De nieuwe Zandekkers
/locations/location/employees/employee[active=1][3 > position()]
Kan ik je ergens mee helpen?
Heleen Beekhuizen Makelaardij
Kan ik je ergens mee helpen?
Van Kessel Kroezen Makelaars