bbcb6f45-2151-469a-a79d-aec1a539effd
23 maart 2023

VC Makelaars en Ingenious: een succesvolle samenwerking!

Wij met Ingenious hechten veel waarde aan onze partners. Daarom is onze collega Elaine langs geweest op kantoor bij VC Makelaars en is er een interview afgenomen met Gert van Grootheest. Het kantoor van VC Makelaars zit gevestigd in Veenendaal en ligt op vijf minuten afstand van ons kantoor. Samen met Mark van den Berg heeft Gert VC Makelaars opgericht. Gert zijn expertise is vooral gericht op woningbouwontwikkelingen, zoals nieuwbouw en deels bestaande bouw. 

Wat VC Makelaars kenmerkt is dat ze als bedrijf goed bereikbaar en laagdrempelig zijn. Kopers kunnen makkelijk via Whatsapp de makelaars bereiken en is er volgens Gert sprake van een no-nonsense aanpak. Daarnaast streeft het bedrijf ernaar om op een gelijk niveau te communiceren met de koper en een goede band op te bouwen. Ingenious heeft dezelfde aanpak op het gebied van communicatie. Dit is ook één van de redenen waarom de samenwerking feilloos verloopt tussen VC Makelaars en Ingenious. 

Momenteel werken VC Makelaars en Ingenious nauw samen aan het nieuwbouwproject Denim. Zij zijn als makelaarskantoor exclusief betrokken geweest vanaf het begin van het project. Daarom vroegen wij Gert hoe hij het project Denim zou omschrijven. Hij gebruikte de woorden “toekomstbestendig”, “aansprekend gebouw”, “divers” en “centrumwaardig”. Maar wat maakt het divers? Het gebouw krijgt veel verschillende type appartementen, die variëren in verschillende groottes. Daarom zijn de appartementen voor iedere doelgroep geschikt. Een leuk voorbeeld hiervan is dat er recent twee jonge broers een appartement boven elkaar hebben gekocht. 

Denim is niet het enige project waar Ingenious de samenwerking heeft opgezocht met VC Makelaars. Er zijn nog enkele projecten aan vooraf gegaan, namelijk project Engelenweide, Brinkersweide, Nova Zembla en natuurlijk het Stadsstrand. Wij vroegen Gert wat de samenwerking tussen Ingenious en VC Makelaars zo goed maakt. De samenwerking kent een lange historie vertelde Gert, waardoor beide bedrijven weten wat ze aan elkaar hebben. Ook vroegen we Gert wat hij het prettigste vindt aan de samenwerking met Ingenious. Daarop antwoordde hij dat hij op ons nieuwe kantoor een makkelijke inloop heeft en via de korte lijntjes snel in contact komt met ons. 

Wilt u nog een leuk weetje weten? Gert is een oud-collega van onze oprichter Johan van den Essenburg! Zij werkten vroeger beide bij Burgland Makelaars Veenendaal.