a64c8c34-af9d-4f1a-80b4-bd77e7a5d6c5,bbcb6f45-2151-469a-a79d-aec1a539effd

What's new

tomorrow
2 juli 2020

Ondernemende huurders in 'Sola Fide'

Voor het historische pand genaamd ‘Sola Fide’ ging Ingenious Tomorrow met haar filosofie als uitgangspunt op zoek naar huurders. Huurders die een steentje willen bijdragen aan het behoud van de geschiedenis van Veenendaal om huidige en toekomstige generaties een beeld van het verleden te laten koesteren. Die op een respectvolle manier de historie van dit culturele erfgoed en de betekenis voor haar omgeving zouden bewaken.

We zijn verheugd om bekend te mogen maken dat personal training studio ‘The Power Community’ in het hoofdgebouw een inspirerende omgeving vindt om zowel hun eigen doelen als die van hun klanten te realiseren.

Daarnaast brengt in een van de bijgebouwen Kinderdagverblijf ‘Hip!' het behouden van de geschiedenis van Veenendaal voor toekomstige generaties, letterlijk in de praktijk. Twee jonge ondernemers maken van hun droom werkelijkheid op een droomlocatie.

‘Sola Fide’ geeft als historisch erfgoed met eigen identiteit, karakter aan hun organisaties. Wij zijn blij met deze ondernemende huurders en wij wensen hun veel succes!