bbcb6f45-2151-469a-a79d-aec1a539effd
6 april 2023

Nieuw gezicht bij Ingenious!

Graag willen wij onze aanwinst aan u voorstellen, Nicole van Gorkom. Nicole is 3 dagen per week bij ons actief om het beheer op te gaan zetten en te beheren. Als makelaar heeft Nicole een schat aan ervaring in de vastgoed-branche. Ze zit al ruim 30 jaar in het vak en heeft verschillende vastgoed opleidingstrajecten gevolgd. Aan de kennis en haar inzet kan het in ieder geval niet liggen om deze functie te volbrengen!

We vroegen Nicole wat ze het leukste vindt aan haar werk en dat is het contact met een grote diversiteit aan mensen en hun persoonlijkheden. Daarbij beschreef ze haar doel binnen Ingenious als volgt: “Een toegankelijk en efficiënt beheersysteem opzetten, zodat Ingenious op de toekomst is voorbereid waarbij de kwaliteit van onze diensten aan onze huurders/gebruikers wordt gewaarborgd en waar nodig wordt verbeterd.”  

Wij vinden Nicole een positief ingestelde en enthousiaste collega en wij zijn ervan overtuigd dat Nicole met haar expertise een mooie aanvulling is voor ons bedrijf in een functie die nog ontbrak.