/locations/location/media/medium[header="1"][active="1"]
Beschikbaar

Aan het Stadsstrand

Exclusieve horecaruimte in stadshart

De contouren van wat aankomende zomer het bruisende middelpunt van Veenendaal zal zijn, worden steeds beter zichtbaar. Iedereen kijkt vol verwachting toe hoe dit nog steeds zo geliefde stukje stadshart vernieuwd en verbeterd in ere hersteld wordt. Zodra het dadelijk weer kan is tout Veenendaal de zomer van 2021 te vinden… aan het stadsstrand!

Er is daarmee geen betere plek om jouw lang gekoesterde horecawens in vervulling te laten gaan. Grijp je kans en werk je plan uit om deze unieke horeca locatie te vullen en te voldoen aan de behoefte van de Veense bewoners. De ligging en de inrichting van het stadsstrand helpen je al een handje en de omliggende horecagelegenheden werken als een versterkende trekpleister. Als start, uitbreiding van je keten of een volgend filiaal binnen jouw (franchise) concept, deze unieke locatie leid je de weg naar succes.

Het ontwerp van het Aan het Stadsstrand complex is gebaseerd op een strandpaviljoen. Dit zie je terug in het materiaalgebruik. Door de Accoya houten kozijnen en vlonders voelt buiten als binnen en binnen als buiten. De klimaatregeling en isolatie zorgt ervoor dat het er het hele jaar goed toeven is.

Word jij de uitbater van deze helft van het commerciële gedeelte van het populaire stadsstrand? Het betreft ca. 650 m² casco opgeleverd bvo. Geheel naar jouw wens en smaak in te delen en in te richten. Deze unieke horecaruimte wordt aangeboden voor € 225,- per m² excl. btw per jaar. Beslis snel en pak het voordeel van de resterende tijd in aanloop naar de oplevering, zo ben je op tijd zomerklaar.

Hulp nodig bij het vloerplan, de routing en de styling? Wij helpen je graag op weg door je kennis te laten maken met een ervaren conceptontwikkelaar die jouw interior design tot leven brengt. Klik hier voor het overige Aan het Stadsstrand aanbod om zo een completer beeld te krijgen van het totale project.

Impressies

Aanbod

Het betreft ca. 650 m² bvo en wordt casco opgeleverd. Geheel naar wens en smaak in te delen en in te richten. Deze unieke horecaruimte wordt aangeboden voor € 225,- per m² excl. btw per jaar.

/locations/location/locations/location[active='1']

Ligging

Project updates

externalId=anbond-details-2.1.3.1.6.2.1&filter[active]=1&filter[tags]=Aan het Stadsstrand
/locations/location/employees/employee[active=1][3 > position()]
Kan ik je ergens mee helpen?
CMC Bedrijfsmakelaars
Kan ik je ergens mee helpen?
Forvalue Vastgoedspecialisten