/locations/location/media/medium[header="1"][active="1"]
Verkocht

Brinkersweide 1

0
191 m²
480 m²

Mooi en ruim wonen

Zelf de finishing touch van uw nieuwe villa in eigen handen hebben? De verdiepingen zelf volledig naar eigen wens indelen en zelf de mate van energiezuinigheid bepalen in de afbouw? Dan is deze nieuwbouwvilla uw nieuwe thuis!

In een exclusief hofje, op een ongekende locatie die onderdeel uitmaakt van het mooie project ‘Brinkersweide’ ligt deze nieuwbouwvilla. Project ‘Brinkersweide’ is gelegen in de gemeente Rhenen op de grens van de populaire wijk Petenbos in Veenendaal. In de directe nabijheid ligt natuurgebied Kwintelooyen en de Prattenburgse bossen. Nabij bevinden zich onder andere scholen en buurtwinkels (een supermarkt, een snackbar en een bloemist). Project Brinkersweide ligt in het verlengde van de Verwierdelaan.

De begane grond kent een riante en lichte woonkamer, een grote woonkeuken met openslaande deuren naar de veranda en een zonnige tuin op het zuidoosten. Onder de veranda kunt u al snel heerlijk genieten van het buitenleven.

De begane grond heeft verder toegang tot een praktische bijkeuken. Via de bijkeuken is de garage inpandig te bereiken. De garage biedt ruimte voor het parkeren van één auto of de mogelijkheid om een kantoor of slaapkamer in te richten. Verder bevindt zich er een ruime hal met meterkast, de trapopgang en een separate toiletruimte.

De eerste verdieping biedt u drie royale slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer met ligbad, douche en wastafelmeubel.

De tweede verdieping heeft een ruime overloop die toegang biedt tot twee royale slaapkamers. Daarnaast is er praktische bergruimte aanwezig.

Het ideale van deze royale nieuwbouwvilla is dat u mee kunt denken over de definitieve afwerking en indeling van de verdiepingen.

De woning is voorzien van 16 zonnepanelen. In overleg met een installateur kunt u de woning energiezuinig laten afbouwen.

Met uw buren wordt u eigenaar van de toegangsweg tot het hof. De aanvaarding zal in overleg plaatsvinden. Ook exclusief wonen in het exclusieve hofje ‘Brinkersweide’? Neem snel contact met ons op, wij vertellen u er graag alles over!

Impressies

Aanbod

In een exclusief hofje, op een ongekende locatie die onderdeel uitmaakt van het mooie project ‘Brinkersweide’ ligt deze nieuwbouwvilla, waarvan u zelf de finishing touch in eigen handen heeft. Zo kunt u zelf de verdiepingen volledig naar eigen wens indelen en zelf de mate van energiezuinigheid bepalen in de afbouw.

/locations/location/locations/location[active='1']

Ligging

Project updates

Hieronder leest u al het nieuws over deze nieuwbouwvilla aan de Brinkersweide. Volg ons op weg naar uw droomwoning!

externalId=anbond-details-2.1.3.1.6.2.1&filter[active]=1&filter[tags]=Brinkersweide 1
/locations/location/employees/employee[active=1][3 > position()]
Kan ik je ergens mee helpen?
Van Ginkel & Van Bemmelen Makelaars
Kan ik je ergens mee helpen?