/locations/location/media/medium[header="1"][active="1"]
Verkocht

Brinkersweide

2
170 m² tot 171 m²
623 m³ tot 639 m³

Modern en rustiek wonen nabij natuur en bossen

Een ‘eigen’ laan leidt naar dit exclusieve hof waar nog twee luxueuze villa's zullen verrijzen. Deze complementeren het aan het groen grenzende project ‘Brinkersweide’. Vijf eigenaren gingen je voor. Aan jou de eer om eigenaar van een van de resterende woningen te worden. De villa’s lenen zich bij uitstek voor diegenen die graag royaal wonen waarbij genieten van een woonkeuken dagelijks deel uitmaakt van het (gezins)leven. De villa’s kennen veel daglicht, ruime percelen en een natuurgebied en bossen in de nabijheid.

‘Brinkersweide’ is gelegen in de gemeente Rhenen op de grens van de populaire wijk Petenbos in Veenendaal. Op loopafstand bevinden zich natuurgebied Kwintelooyen en de Prattenburgse bossen. Op korte afstand zijn onder andere diverse scholen en kinderopvang,busverbindingen en winkelvoorzieningen (supermarkt, bloemist, giftshop). Vijf minuten verder bevindt zich het NS-station en rijdt u het stadscentrum van Veenendaal binnen.

Impressies

Aanbod

/locations/location/locations/location[active='1']

Ligging

‘Brinkersweide’ is gelegen in de gemeente Rhenen op de grens van de populaire wijk Petenbos in Veenendaal. Op loopafstand bevinden zich natuurgebied Kwintelooyen en de Prattenburgse bossen. Op korte afstand zijn onder andere diverse scholen en kinderopvang, busverbindingen en winkelvoorzieningen (supermarkt, bloemist, giftshop). Vijf minuten verder bevindt zich het NS-station en rijd je het stadscentrum van Veenendaal binnen.

Project updates

externalId=anbond-details-2.1.3.1.6.2.1&filter[active]=1&filter[tags]=Brinkersweide
/locations/location/employees/employee[active=1][3 > position()]
Kan ik je ergens mee helpen?
Van Ginkel & Van Bemmelen Makelaars
Kan ik je ergens mee helpen?