/locations/location/media/medium[header="1"][active="1"]

Sola Fide

0
400 m² b.v.o.
n.t.b.

Historisch erfgoed met eigen identiteit geeft karakter aan jouw organisatie

In de voetsporen treden van The Power Community? Pak deze unieke kans in Veenendaal!

‘Sola Fide’ een bijzonder gebouw uit 1950, heeft decennia lang dienst gedaan als theater en kerk. Het is een gemeentelijk monument en kent vele prachtige oude details welke het gebouw kenmerken. Historisch erfgoed met een eigen identiteit geeft karakter aan je organisatie. Naast bovengenoemde huurders is er nog ongeveer 400m² beschikbaar. Worden jullie de laatste huurder?

Het gebouw kent een maatschappelijke bestemming. Hierbij valt te denken aan: Gezondheids- en welzijnszorg*, openbare dienstverlening*², sociaal-culturele activiteiten, onderwijs en verenigingen en ondergeschikte horeca.

Het object ligt op loopafstand van het NS-station en het stadscentrum. Daarnaast is het uitstekend bereikbaar via eigen- en openbaar vervoer en kent ruimschoots parkeergelegenheid op eigen terrein.

Met je organisatie een steentje bijdragen aan het behoud van de geschiedenis van Veenendaal om huidige en toekomstige generaties een beeld van het verleden te laten koesteren? Past het jullie om op een respectvolle manier het verleden van dit gemeentelijke monument en de betekenis voor haar omgeving te bewaken? Dan zijn jullie dé huurder voor Sola Fide!

Vraag naar de mogelijkheden. We gaan graag met je in gesprek!

*Gezondheids- en welzijnszorg: geneeskundige verzorging en verpleging zoals ziekenhuizen, apotheken, verpleeg- en verzorgingshuizen, medische, tandheelkundige en paramedische praktijken, alsmede dag- en nachtopvang voor gehandicapten, psychiatrische patiënten, ouderen, kinderen en jongeren.

*²Openbare dienstverlening: dienstverlening ten behoeve van openbaar bestuur en overheidsdiensten zoals een politiebureau, een gemeentehuis, schouwburg, gerechtsgebouwen, brandweerkazernes, bibliotheken, penitentiaire inrichtingen, uitvaartcentra, crematoria, en begraafplaatsen.

Impressies

Aanbod

Dit historische pand genaamd ‘Sola Fide’ is een gemeentelijk monument en kent vele prachtige oude details welke het gebouw kenmerken en een eigen identiteit geven. Het laatste deel verhuur is circa 400 m² b.v.o. groot en biedt vele mogelijkheden om je organisatie te onderscheiden.

Wat betreft de maatschappelijke bestemming valt te denken aan: Gezondheids- en welzijnszorg, openbare dienstverlening, sociaal-culturele activiteiten, onderwijs en verenigingen en ondergeschikte horeca.

/locations/location/locations/location[active='1']

Ligging

Project updates

externalId=anbond-details-2.1.3.1.6.2.1&filter[active]=1&filter[tags]=Sola Fide
/locations/location/employees/employee[active=1][3 > position()]
Kan ik je ergens mee helpen?
Johan van den Essenburg